Woning Geeraerts-Goevaerts

Deze nieuwbouw woning is gelegen aan de rand van het dorp en grenst aan een landbouwzone. De leefruimte van de woning, met grote raampartijen aan de achterzijde, krijgt een weids uitzicht op de akkers. Door de vide met glaspartij boven de zithoek baadt deze nog extra in licht en ruimte.  De vide geeft meteen contact met het bureau op de eerste verdieping. Op de verdieping bevinden zich verder een open slaapkamer met badkamer voor de ouders, 2 kinderkamers met gemeenschappelijke badcel en een tv-ruimte. De gevelafwerking met crépi en verticale cederlamellen versterken de volumewerking van de woning.  Het interieur werd ontworpen met sobere lijnen en warme materialen. Natuurlijke materialen zoals donkere notelaar en  ruwe natuursteen  in combinatie met witte muren vormen de de basis.

Share
bouwen van een nieuwbouw woning Beerst 2007 Fotografie Peter Stuijk home, nieuwbouw