Project omschrijving

bedrijfsgebouw Almax – Easylab

In 2003 bouwden we voor Almax industries een atelier met kantoor en woonhuis op de nieuwe WVI terreinen in Diksmuide.  Na een fusie in 2013 werd het bedrijfsgebouw al vlug te klein.  Almax-Easylab had nood aan ruimere kantoren en een tweede productieruimte. Het oude en het nieuwe gebouw werden met elkaar verbonden door een kleinere tussenbouw met slechts 1 bouwlaag. Er werd gekozen voor een eenvoudig staalskelet bekleed met zwarte sandwichpanelen. Voor de voorgevel werden op twee niveaus aluminium lamellen geplaatst die het gebouw een eigen semi-transparant karakter geven. De eetruimte voor de werknemers bevindt zich op de eerste verdieping. Zij genieten tijdens de pauzes van een zomers zonnetje op een groot terras.

  • industiebouw atelier en kantoren

  • Diksmuide

  • 2019

  • Sarah Verstraete – Svart

Dit project delen op uw sociale media?