Project omschrijving

bistro Medard

De oude boetiek werd samen met het woongedeelte achteraan getransformeerd tot een hippe bistro. Een doorkijkbistro met vooraan zicht op de winkelstraat, achteraan op de mooi aangelegde tuin met terras. Het pijnpunt in veel horecazaken, de akoestiek, werd grondig aangepakt door gebruik te maken van absorberende materialen en akoestische plafonds en wanden. De keuken kreeg een prominente plaats aan de voorgevel met contact zowel met de mensen in de straat als de gasten in het restaurant.

Tripadvisor :

Zeer leuke bistro met een mooie/diverse maar kleine kaart en enkele suggesties.
Alles is daardoor wel supervers en wordt a la minute id prachtige open keuken bereid.
Mooie wijnkaart. Verschillende wijnen, ook BIO, per glas.
Zeer mooi interieur, leuke, rustige sfeer.
Vriendelijke, vlotte bediening. Mooi terras.
Parkeren kan (gratis) voor de deur.
We komen zeker terug ! Een aanrader.

  • renovatie oud winkelpand tot restaurant

  • Diksmuide

  • 2017

  • Sarah Verstraete – SVART

Dit project delen op uw sociale media?