Project omschrijving

woning Dirk en Karen

Deze woning is gelegen aan de rand van het dorp en grenst aan een landbouwzone. De grote raampartijen aan de achterzijde van de woning, zorgen voor een weids uitzicht op de akkers. Door de vide met glaspartij boven de zithoek baadt deze nog extra in licht en ruimte. Deze vide zorgt voor een rechtstreeks contact met het bureau op de eerste verdieping en een prachtig zicht op de akkers. Op de verdieping bevinden zich verder een open slaapkamer met badkamer voor de ouders, 2 kinderkamers met gemeenschappelijke badcel en een tv-ruimte. De gevelafwerking met crépi en verticale cederlamellen versterken het volume van de woning.  Het interieur werd ontworpen met sobere lijnen en warme materialen. Natuurlijke materialen zoals donkere notelaar en  ruwe natuursteen  in combinatie met witte muren vormen de basis.

  • nieuwbouw woning

  • Beerst

  • 2007

  • Peter Stuijk photography

Dit project delen op uw sociale media?