Project omschrijving

uitbreiding basisschool Gravenbos Hinterland Gistel

De opdracht omhelsde de uitbreiding van de lagere school met 2 klassen, de kleuterafdeling met 2 klassen, een zorgklas, een sanitaire ruimte, een polyvalente ruimte en de uitbreiding van de eetzaal. De lokalen worden bewust niet op de kop van de vleugel ingeplant, maar naast de bestaande circulatiegangen. Deze inbreiding in de bestaande architectuur zorgde voor een compacte, energiezuinige en budgetvriendelijke oplossing. Verder werd de nadruk gelegd op het akoestisch comfort, flexibel gebruik van ruimtes en een logische interne circulatie. Alle nieuwe klassen werden voorzien van hoge ramen die het licht tot diep in de ruimtes laat binnenvallen.

Voor de grafiek werd samengewerkt met Kristof Kimpe van Gotcha

  • uitbreiding basisschool

  • Gistel

  • 2020

  • Wit fotografie-videografie

Dit project delen op uw sociale media?