Project omschrijving

vakantiewoning Ellen en Daniel

Deze arbeiderswoning bevindt zich midden het groen van de Moeren en staat vermeld op de inventaris Onroerend Erfgoed. Het renovatieconcept had als uitgangspunt  het prachtige uitzicht op de landelijke polders enerzijds en het respect voor de historiek van huisje anderzijds.

Het oude huisje werd volledig gerestaureerd met behoud van de gevels.  Hierin werden de slaapkamers en de badkamer ondergebracht. De nieuwe annex achteraan bevat grote glaspartijen waardoor de leefruimte en de keuken maximaal zicht krijgen op de omgeving.

De aanbouw is uitgevoerd in een metaal- en houtskelet en afgewerkt met pleisterwerk.

  • restauratie geklasseerd arbeidershuisje tot vakantiewoning

  • Moere

  • 2014

  • Peter Stuijk photography

Dit project delen op uw sociale media?