Project omschrijving

renovatie woning  Paul & Freya

De binnen indeling werd aangepast met zo weinig mogelijke constructieve ingrepen.  De achtergevel werd volledig opengewerkt, zodat een ruim zicht ontstaat op de mooie omgeving.  Daartoe werd een nieuwe glazen gevel geplaatst net achter de bestaande achtergevel.  Vanuit de kelder zorgt een nieuwe lift tot op niveau 1 ervoor dat de woning op lange termijn ook bruikbaar is voor eventuele rolstoelgebruikers. Om de thermische isolatie van de woning te verbeteren werden de gevelstenen volledig afgekapt, waarna het volume ingepakt wordt met isolatie en gevelbepleistering. Het hellende dak werd van binnenuit beter geïsoleerd en alle ramen werden vervangen.

In het interieur werd gekozen voor hout en zwart staal. Het spanplafond zorgt voor een goede akoestiek.

De volledige tuin werd heraangelegd. Een groot terras met zicht op de weiden werd overdekt met een lamellendak

  • renovatie en uitbreiding woning

  • Westvleteren

  • 2020

  • Sarah Verstraete – Svart

Dit project delen op uw sociale media?