Project omschrijving

Restauratie woning Peter & Veerle

Deze woning is gebouwd tijdens het interbellum en ingeschreven op de inventaris van het bouwkundig erfgoed. De woning ligt in een prachtige groene wijk in Sint-Michiels Brugge. Uitgangspunt van deze renovatie  was enerzijds het restaureren van deze woning in zijn oorspronkelijke stijl en anderzijds het aanpassen en uitbreiden naar een hedendaagse wooneenheid. De oude voorgevel kreeg cottage karakter terug. Aan de achterzijde werd een ruime keuken en eetplaats aangebouwd met grote glaspartijen en zicht op de tuin. We gaven het oude pand een nieuwe isolatieschil en het werd voorzien van energiezuinige technieken.

  • restauratie geklasseerde woning

  • Brugge

  • 2018

  • Wit fotografie-videografie

Dit project delen op uw sociale media?