Project omschrijving

showroom Vinckier Bouwmaterialen

De wens de showroom te vernieuwen en vooral te verruimen met meer plaats voor het uitgebreide aanbod vloeren, betegeling en haarden leidde al vlug naar vernieuwbouw. De ingang werd verplaatst naar de linkerzijde. Dit zorgde voor een betere interne organisatie en meer parkeermogelijkheden. Binnen lopen de verschillende ruimtes en de tuin lopen vloeiende in elkaar over. Centraal werd een stenotheek voor de natuursteenafdeling geïntegreerd.

Een metaalstructuur werd bekleed met betonpanelen. De zwarte lamellen in aluminium zorgen voor een half transparante gevel waarachter op de tweede verdieping nieuwe kantoren en een buitenterras.

Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met Project Vijf.

  • industiebouw showroom en kantoren

  • Diksmuide

  • 2019

  • Sarah Verstraete – Svart

Dit project delen op uw sociale media?